Bemutatkozás

Kedves Látogatóm!

2009 óta foglalkozom esztétikai- és  gyógypedikűrrel, valamint manikűrrel.

Kéz- és Lábápoló oklevelemet az Elite Cosmetixnél szereztem. A szakma iránti szeretet, és a hozzám forduló emberek magas színvonalú kezelésének igényéből adódóan tudásom folyamatos fejlesztésére törekszem. 2011 szeptemberében  a PediKlub által szervezett gyógypedikűr továbbképzésen vettem részt.

A vendégeimmel együttműködve, egyéni igényeiket figyelembe véve alakítom ki a kezelések menetét, adok tanácsot az otthoni ápolásra vonatkozóan, illetve szükség esetén orvosi kezelést javaslok.

Eredeti végzettségem reflexológus. 2007-ben végeztem el a Magyar Természetgyógyászok szövetségének Természetgyógyász Akadémiáját, és ugyanebben az évben szakvizsgáztam reflexológiából.  Több masszázs tanfolyamot is végeztem, (svéd, shiatsu, nyirok).

A láb ortopédiai elváltozásai, a kényelmetlen cipő és a mechanikai igénybevétel nem csak esztétikai, de akár fájdalommal járó egészségügyi elváltozásokat is okozhatnak kéz- és lábfejünkön. Ezért fontos rendszeres, szakszerű ápolásuk.

Az egészség mellett az esztétikus megjelenés jelentősége sem elhanyagolható, hisz bizonyára mindenki megtapasztalta már az ápolt és szép külső nyújtotta elégedettség érzését.

2018. július 1-től új helyen, az Aroma Skin&Relax-ben folytatom munkámat. Az új szépségszalon nyújtotta színvonalas körülmények között várom régi és új vendégeimet!

László Anikó